Om vi bortser från det faktum att jag missade älgjakten så skulle knappast denna vecka kunna varit bättre än den nu varit. Tripp till huvudkontoret i England, födelsedag samt två enormt efterlängtade event. Kan det bli bättre? Första saken som gjorde veckan perfekt var premiären av andra säsongen av den otroligt kungliga TV-serien om motorcykelgänget ”Sons of Anarchy”. Helt underbart bra serie som inte gjorde en besviken med inledningen av den nya säsongen.

Sons of Anarchy – Season 2 Promo

<!–
WriteFlash('’);
//–>Den andra orsaken till extas och problem att att hålla kroppsvätskorna under kontroll var premiären av den femte (och sista?) säsongen av den otroligt underbara serien ”Supernatural”. Denna serien är verkligen undertecknade i ett nötskal och passar like a glove, som Ace Ventura skulle uttryckt det. En av de absolut bästa TV-serierna som gjorts. Inte djuplodande, inget allvarligt drama, inget Emmy-vinnande skådespeleri, utan ren och skär underhållning när den är som bäst. En samklang utan motstycke. Meesa Likes, som Boss Nass säger. Meesa likes…alot…

Supernatural – Season 5: ”O Death Promo”
<!–
WriteFlash('’);
//–>
Supernatural – Season 5: ”Space Promo”
<!–
WriteFlash('’);
//–>
Supernatural – Season 5: ”Sympathy for the Devil – The Road so Far”

<!–
WriteFlash('’);
//–>