..det nog med jobb, jobb, jobb.” som Jaq säger i Askungen.

Har räknat ut att jag jobbat i runda svängar 70 timmar denna vecka, och det känns faktiskt. Får en vilodag i morgon, precis som i Bibeln. Söndag är ju vilodagen. Kanske passande då det ändå är kyrkval imorgon. För oss som fortfarande är med i kyrkan då, för det är ni väl? Är långt ifrån troende men på något vis känns det ändå som att man bör vara med. Så känns det bara. På Måndag drar jobbet igång igen och veckan ser väl ut att bli ungefär lika späckad. Tro nu inte att jag klagar, för det gör jag inte. Tycker det är kul, men trots det kan det ju bli lite för mycket av det goda. Fritiden tenderar ju att försvinna helt och närmare två heltidstjänster på en vecka är nog att ta i. Dessvärre komemr det nog att se ut såhär ett tag framöver nu. Är det inte driftsättning så blir det väl en massa resande. Kul, men lite slitsamt som sagt.

I övrigt är det väl inget speciellt. Har en slags beredskap då alla larm från vår numera spänningssatta ”Substation” kommer till min telefon. Behöver som tur är inte åka ut på fel utan kan lugnt ringa någon annan men blir ju att hålla sig på den nyktra sidan i helgen. Förvisso kan det vara bra då jag förmodligen skulle slockna efter att bara lukta på korken.

Disney’s Cinderella – Work song (Swedish)
<!–
WriteFlash('’);
//–>