”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”…brukar det ju så fint heta. Eller alternativet då: ”Den som väntar på något gott väntar alltid för länge”. Hur än det är med de båda alternativen så börjar jag känna att nu får det vara nog. Nu får bilrackaren ta och levereras. Börjar faktiskt bli lite smått less. Fast det är nog inte långt borta till dagen D. Pratade med säljaren i Måndags och då stod den färdigtillverkad i Trollhättan i väntan på leverans upp till republiken. Sedan är det bara dragkrok och ett litet grenuttag som skall på så är det dags för leverans till moi. Månne man hoppas på nästa vecka?

Titeln?

Syftar på antalet timmar som är ”normal” arbetstid för september månad kontra hur många timmar som undertecknad gjorde under denna underbaraste av alla månader. Helt sanslöst sjukt! Har gjort 2,5 vecka mer tid än normalt! På en månad! Obra, på gränsen till skitdåligt. Jag är inte främmande för att jobba lite övertid men 100 timmar på en månad är att ta i. Jag undrar vad facket skulle säga om de visste? Sjukt, sjukt. Får bli bättring på denna fronten. Bättre planering och striktare arbetstider. Skall vi sikta mot ”endast” 50 övertidstimmar denna månad? Tja, hoppas kan man ju…

Sweet dreams, my friends…