Jahapp, då var påsken över för detta år och måste faktiskt tillstå att det inte direkt är en högtid som betyder speciellt mycket för mig. Några extra dagar ledigt – that’s it. Varken mer eller mindre. Helgen tillbringades i Hoting, uppe i stugan och för första gången på väldigt, väldigt många år i Borgafjäll. Har på det stora hela varit mycket trevligt och dagarna har mer eller mindre varit fullspäckade från morgon till kväll.

På kvällen på påskdagen, bra precis när vi kommit hem från Borga då E skulle jobba på måndagen, så ringde min morbror och frågade om jag skulle med på en liten tripp på skotern på annandagen. Hade inget bättre för mig så det tackade jag ju ja till. Sagt och gjort så drog jag upp skotern till stugan på morgonen och jag, Patrik och Micke drog iväg till….ja, just det; Borga. Hahahaha. Så det kan bli…. 🙂

När vi kom hem otaliga timmar senare så hade vi kört inte mindre än 27 mil. På skoter. På en dag. Träningsvärk? Skämta inte ens om det. Eller träningsvärk och träningsvärk är inte rätt benämning. Hade mer ont i muskelinfästningarna i armarna, det vill säga vid armvecken. Riktigt ömt fortfarande faktiskt. Men så kan det gå när inte haspen är på som….ehhh, jag(?) brukar uttrycka det. Kul var det i alla fall…

Men nu får det bli vår! Trots att vintern, och då främst vårvintern, är den näst bästa årstiden, för alla vet väl att hösten är den bästa?, så skall det faktiskt bli skönt med lite vårsol nu. Håller ni inte med mig?