…är en räv! Tydligen. Förutom alla Björnar som lite lagomt börjat att vakna upp från vinterdvalan så har vår alldeles egna kompis tinat fram och gör nu regelbundna besök. Han är så tam så han ligger som en hund bara ett par meter ifrån oss när vi står ute och pratar. Se på bilderna själv här nedan.

Har annars varit en intensiv resperiod med England, Danmark och vårt eget Götet på resplanen. Lite jobbigt har det varit med det i nyheterna så välkända askmolnet som tvingat oss att åka tåg istället för flyg. Skall trots allt inte klaga allt för mycket då jag varit relativt förskonad med endast en 17 timmars tågresa istället för flyg. Värre för några kollegor som blivit fast – engelsmännen här i Sverige och vi svenskar borta i England. Vår HSQE-chef skulle vara i England i 2 dagar men fick stanna i 11. Kul? Nja, inte om man frågar honom i alla fall.’

Lite osäker och fundersam på vad jag skall hitta på i helgen, valborg och allt. Blev förra helgen tvungen att tacka nej till en skoterhelg i Kittelfjäll, som tydligen var helt underbar, då mitt resschema var lite väl späckat. Kom hem fredagnatt mott Lördag och åkte Söndagnatt mot Måndag igen. Blev få timmar hemma men så är det ibland, lite jobbigt men otroligt kul. Varför kunde inte skotersafarit kunnat varit denna helg? E jobbar hela helgen så det blir väl att försöka underhålla sig själv lite, fast det är jag ju ganska så bra på… 🙂

Nästa helg verkar det bli en sväng till Umeå i alla fall, om allt går enligt planerna. Men å andra sidan så är ju min planering för mitt privatliv rätt så obefintligt, vilket alla som känner mig kan intyga.