Midsommarhelgen har nu passerat rätt lugnt förbi och på det stora hela har det varit en trevlig helg. Jag och min nya sidekick Bildt, japp han är döpt efter Carl, har mest tagit det lugnt och glidit med på allehanda små roliga tilltag.

Midsommarafton började med en lätt silllunch med tillhörande nuppe och öl innan det blev midsommarstångstillverkning och sedvanlig dans till ”små grodorna” och ”räven raskar över isen”. Kvällen avslutades med grillning och en del öl, whiskey och annat som hör den svenska midsommaren till. Jag och Bildt gick hem i relativt human tid och mådde som några prinsar dagen efter – starkt!

I övrigt har väl helgen förflutit i familjens och vännernas tecken och det börjar nu snart vara dax att nanna inför en ny arbetsvecka. Skönt att det är måndag igen så man får jobba! Ärligt så känner jag faktiskt så – trivs ju med mitt jobb.

Såg i veckan som var den nya A-team filmen och alla som känner mig vet ju hur svag jag är för den gamla installationen – en av tidernas bästa TV-serier helt enkelt. Punkt. End av discussion. Så hur var den nya filmen då? Fullt godkänd måste jag säga. Faktiskt till och med riktigt bra. Inget mästerverk men kom på mig själv med att njuta av i stort sett hela filmen. Fyra (4) starka, sega, utomordentliga huggkubbar till Hannibal och hans mannar av fem (5) möjliga. Se den om du får chansen…

A-team 1980 intro – Lego style
<!–
WriteFlash('’);
//–>A-team 1980 intro – Original style
<!–
WriteFlash('’);
//–>