En lugn helg har nu snart förflutit där det ”vildaste” som skett var ett par drinkar baserad på likör 43 i fredagskväll. Skönt med sådana helger ibland där man slipper känna att man lever dagen efter. Varit några sådana nu på sistone. Hunnit med både travvecka i Hoting och ett 160-årskalas som var ytterst trevligt. Detta trots att jag inte haft någon semester än – och väl knappast kommer att få någon att tala om heller. Blev även en sväng till Åselemarknaden under lördagen, en tillställning som jag inte besökt på väldigt många år och väl egentligen inte saknat heller. Ingen utgång där på kvällen utan agerade endast chaufför till E som även fick stå för mitt festande. Jag och Bildt slappade hemma och åt på vildsvinskorven vi köpt under dagen istället.

Imorgon åker jag till Östersund för att hämta en kollega från England på flyget. Man kan lite löst säga att han är min motsvarighet på öarna och skall under veckan hjälpa mig lite att komma in i ”Generation-rutinerna” nu när anläggningen i Havsnäs är överlämnad. Har huserat in honom här i Hoting på Unlimited för att vi enklare skall kunna hitta på lite typiskt norrländska saker under hans vistelse. Gäller ju att han får känna av den Jämtländska naturen när han ändå är här, hahaha….

Därefter hade jag tänkt att vara ledig under nästkommande vecka – vecka 30 – då det vankas Yra i Ö-sund då. Dock har det redan infunnit sig några moln på den fronten då jag måste jobba både måndag och tisdag. Trist, men ibland kan det inte hjälpas. Får bli ledigt i September istället, under jakten.

Titeln?

Den nya trailern för Robert Rodriguez nya film; Machete, men den alltid lika coola Danny Trejo har nu släppts. Filmen som från en början var en ”mock-up” trailer i Rodriguez och Tarantinos Grindhouse projekt ger en hel del vibbar till Rodriguez egna filmer; Il Mariachi och Desperado. Hur slutresultatet blir återstår att se men Jessica Alba är ju alltid lätt på ögonlinsen och Trejo ser ju precis så hård ut som han skall.

Machete – Official Trailer

<!–
WriteFlash('’);
//–>