…är en rätt bäst serverad kall, om ni ursäktar den taffliga svenska översättningen av; Revenge is a dish best served cold som Tarantino felaktigt säger har sitt ursprung i Star Trek II – men nog om det. Tänkte istället tipsa om två oerhört intressanta och 70-talsdoftande hämndfilmer som är på intågande inom en snar framtid. Båda filmerna utspelar sig i nutid men lånar både i upplägg, karaktärsdrag och bilar från de så populära hämndfilmerna från 70-talet. Kan det bli bättre? Den ena har Nicolas Cage i huvudrollen som fadern som jagar sin dotters mördare och sitt barnbarns kidnappare. Den andra filmen har Dwayne ”The Rock” Johnson som nyutsläppt bankrånare med ett enda fokus – att hämnas sin brors död under bankrånet som ledde till hans fängelsevistelse.

Är inte uppläggen klockrena? Kolla in förhandstittarna här nedan och njut…

Drive Angry – Teaser trailer
<!–
WriteFlash('’);
//–>

Faster – Teaser trailer
<!–
WriteFlash('’);
//–>