..i Götet har det blivit ikväll och vilket julbord! Utan tvekan det absolut bästa jag varit med om. Riktigt, riktigt bra.

Dagens julfilmstips får bli uppföljaren till gårdagens mästerverk. En film som är nästan lika bra som originalet. Hade den haft en lika karismatisk skurk som i ettan så hade den nog varit bättre till och med. Nu är det fortfarande en helt suverän film som återigen använder julen som bakgrundstema. McClane, a.k.a. Bruce Willis, är i sitt essé och tempot helt sanslöst högt, på ett positivt sätt. Rekommendationen är att ni avnjuter filmen nu ikväll tillsammans med en kall julöl, det har DU förtjänat. Tro mig. Vilken film det är? Det är…

Die Hard 2 – Die Harder (1990)
<!–
WriteFlash('’);
//–>
Dagens jullåt får bli en hårdrocksklassiker av sällan skådat slag och ett bevis på att jultomten även letat sin väg ned till Australien..

AC/DC – Mistress for Christmas

<!–
WriteFlash('’);
//–>