..riktigt nära. Vi kommer inte att hinna med mer än 3 film och musik tips till så det är väl bäst att vi kommer till det bästa av det bästa, tycker ni inte?

Kvällens julfilm är återigen en actionfilm, precis som Die Hard-filmerna. Den här filmen är inte bara bra för att den utspelar sig under jul utan för att det är en helt suverän actionfilm därtill. Faktiskt i mitt tycke snäppet vassare än Bruce Willis två installationer tidigare. Filmen som sådan presterade uruselt när den gick på bio och många kritiker tycker väl den är sådär. Själv tycker jag att det kanske är den bästa renodlade actionfilmen som utspelar sig i nutid som gjorts – och det vill inte säga lite det!

The Long Kiss Goodnight (1996)
<!–
WriteFlash('’);
//–>
Dagens låt är by far en av de bästa jullåtarna som gjorts så se till att lyssna och njut…

The Pogues & Kirsty McColl – Fairytale Of New York

<!–
WriteFlash('’);
//–>