20 seconds of insane courage

Taken

Minns inte riktigt men tror jag bloggat om denna film tidigare, men det spelar ingen roll. Såg den häromdagen igen tillsammans med E då hon inte sett den – denna gång i härlig full-hd blu-ray kvalitet på den alldeles ypperliga LED-TV:n som hennes far köpta för ett litet tag sedan. Filmen är absolut något av de bästa jag sett i actionväg och så himla, himla bra rent allmänt. Gillar den helskarpt. Liam Neeson är verkligen helt underbart cool och kompromisslös. Även E, som i vanliga fall undviker actionfilmer som pesten, gillade den skarpt. Och det är ett gott betyg om något…

Taken trailer
<!–
WriteFlash('’);
//–>

Föregående

Bra låt!

Nästa

3D

  1. Sandra

    Instämmer, den är fantastisk smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén