20 seconds of insane courage

3D

Jahapp, då har man gått och blivit med 3D då. Var i UK härom veckan för lite arbete på huvudkontoret och när jag var på väg hem så kunde jag inte hålla mig. Köpte Nintendos nya leksak på Heathrow tillsammans med Super Street Fighter IV 3D Edition och måste säga att jag är sjukt nöjd so far…

Denna lilla maskinen presterar riktigt bra grafik och 3D funktionen fungerar alldeles utmärkt – över förväntan faktiskt.

Nu gäller det bara att M3i Zero- kortet, eller något liknande, börjar supporta 3D-spelen så skall nog detta bli alldeles förträffligt. Som det är nu får man hålla till godo med ”vanliga” DS spel… om man nu inte vill köpa alla 3DS spel och släpa med sig en påse sådana för jämnan…. smiley

Föregående

Taken

Nästa

This is your mission..

  1. Sandra

    ska vi bytas?? smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén