Hallå, länge sedan sist, som det så fint brukar heta. Närapå ett år. Har inte direkt känt något jättebehov av att skriva här i bloggen och gör väl egentligen inte det nu heller. Sitter på ett hotellrum i Malå och känner mig lite göralös. Känner inte för att jobba längre och är samtidigt inte trött, samt att jag glömde alla filmer hemma och det är allmänt dåligt på TV:n. Så vad göra? Jo, man surfar runt och tittar på en hel del klipp på Youtube – undviker Facebook då det måste vara ett av det mest överskattade fenomenen någonsin och något som jag max kan spendera ett par minuter om dagen på. Max.

Hur som så återupptäckte jag ett par gamla goda klipp på några covers gjorda på gamla hårdrockslåtar och som alla vet så ligger ju den genren mig varmt om hjärtat. Dessa covers är dock tolkade enligt artistens egen genre vilket i normalfallet brukar innebära skit (Cardigans cover på Iron Man?), men i detta fallet är helt underbar och faktiskt lika bra (om inte bättre?) än orginalet. Lyssna och njut till denna fantastiska trio låtar;

Ryan Adams – Wasted Years (Iron Maiden)

Timo Räisänen – You Shook Me All Night Long (AC/DC)

Lucie Silvas – Nothing Else Matters (Metallica)