Söndagen har präglats av det som söndagar skall präglas av; vila. Eller egentligen så har den inte inneburit speciellt mycket vila alls utan den har varit relativt fullspäckad om än med saker som utförts på hemmaplan hos min mor. Har faktiskt inte lämnat tomten på hela dagen vilket varit kanska skönt då de senaste dagarna varit späckade där det bjudits på allehanda trevliga aktiviteter med trevliga människor. Är oerhört tacksam att jag har de vänner jag har, de finns alltid där och anstränger sig verkligen till det yttersta för att man skall må bra.

Är dock skönt att vara lite ensam med ibland och reflektera över livet och planera för framtiden. Skulle allt gå i lås av det som nu ligger på rulle så skulle undertecknad bli en extremt glad kille. Är lite medvetet hemlighetsfull och ber att få återkomma med mer info senare även om jag kan avslöja att dagens aktiviteter har härrört till delar av det.

Nu är det kudden som gäller så man är pigg och alert på vad som komma skall imorgon så God Natt och sov så gott… 🙂