Det har ju hunnit bli några vid det här laget, gamla klasskompisar som fyllt 40 år. Konstigt hur de kan vara 10 år äldre än en själv smiley. I fredags var det dags igen för en av mina vänner att bli myndig och hans fru hade därför samordnat ett litet överraskningskalas till hans ära. Tillsammans med min gamle vapendragare P och vännerna R, F och A tog vi våra bilar och styrde kosan mot Riala tidigt på fredagsmorgonen. Efter en liten lätt 60+ mila tur så landade vi i Bergshamra på en kanonmysig liten Bed & Breakfast. Jag och P blev förvisade ut till annexet som på förhand lät som något dåligt men visade sig vara rena vinstlotten. Superfräsch toa, fint duschrum med bastu och en nyfixad liten sovvåning ovanpå ett garage gjorde hela vistelsen till en fröjd. Det trevliga äldre paret som drev det hela bjöd på en kanon frukost morgonen efter även om det kanske inte var så mycket LCHF över det hela (men ibland måste man tillåta sig att få fuska lite). Kan definitivt rekommendera stället om ni skulle ha vägarna förbi.

Kalaset blev ett riktigt lyckat sådant med många återseenden av gamla vänner men även en hel del nya trevliga bekantskaper från A:s umgängeskrets i Stockholmstrakten. Faktum är att jag hade så trevligt att jag helt glömde att ta några bilder från festligheterna och tiden flög verkligen förbi.

Hemresan dagen efter blev även den nöjsam och trots litet tungt huvud så lyckades vi blåsa grönt relativt tidigt, eller några av oss i alla fall, så vi kom iväg i god tid. Att bränna av 120+ mil på två dagar är kanske inget som tilltalar de flesta men faktum är att jag har inget större problem med det. Jag är nog så van att köra mycket bil nuförtiden så jag tycker nästan det är nöjsamt, speciellt då det var ett alldeles ypperligt tillfälle att prata ikapp om ”current events” för mig och P.