Första halvan av 2015 tillsammans med början av den andra halvan har verkligen stått ut som ett av de sämsta åren hittills för undertecknad. Tänkte i en serie blogginlägg försöka beskriva allt negativt som hänt både från ett personligt perspektiv men även från mina yrkesmässiga/professionella erfarenheter. Varför jag vill göra det? Lät ju inte så uppmuntrande och positivt, men är väl helt enkelt så att jag behöver skriva av mig lite, lägga saker bakom mig, bearbeta och gå vidare. Bloggen behöver ju leva upp till sitt nya namn och vill ju att det skall vara positiva saker som fyller dessa dagar, men då måste ju gammal skit städas bort först så here we go;

Del 3 – Big Boss
I del 1 så berättade jag ju om en tråkig incident som hänt mig i mitt yrkesliv och i del 2 fick ni ta del av en högst privat sak av allra tråkigaste karaktär så varför inte kombinera de två nu när vi kommit till del 3? Allt började egentligen i slutet av förra året då vi fick veta att man ämnade säga upp vårt kontrakt för driften av vindkraftparkerna i Malå. Detta triggade min dåvarande chef att aktivt gå ut och söka sig ett annat arbete vilket gjorde att han i våras valde att lämna Nordisk Vindkraft. Detta var ju extremt tråkigt rent yrkesmässigt men kanske hårdare rent privat då han blivit inte bara min chef utan en väldigt nära vän. Vi klickar nämligen på alla plan utom möjligtvis det romantiska (som tur är) och har utvecklat en relation som varit helt suverän under de senaste sex åren. Att kalla honom den bästa chef jag någonsin haft är en underdrift av sällan skådat slag och det går nog inte en enda dag på jobbet numera som jag inte saknar honom, helt sjukt faktiskt. Jag gillar fortfarande mitt jobb väldigt mycket och kan inte riktigt tänka mig att göra något annat men om sanningen skall fram så är det inte riktigt lika roligt längre sedan han slutade. Visst, jag pratar regelbundet med honom fortfarande och vi var ut och käkade och såg en bio bara nu i veckan, så på kompisplanet är allt detsamma men inte riktigt yrkesmässigt.

Kanske inte så passande videoklipp men Bruce Lee är ju… ja, Bruce Lee 🙂