2015 är nu slut och det har verkligen stått ut som ett av de sämsta åren hittills, om inte det absolut sämsta någonsin, för undertecknad. Tänkte i en serie blogginlägg försöka beskriva allt negativt som hänt både från ett personligt perspektiv men även från mina yrkesmässiga/professionella erfarenheter. Varför jag vill göra det? Lät ju inte så uppmuntrande och positivt, men är väl helt enkelt så att jag behöver skriva av mig lite, lägga saker bakom mig, bearbeta och gå vidare. Bloggen behöver ju leva upp till sitt nya namn och vill ju att det skall vara positiva saker som fyller dessa dagar, men då måste ju gammal skit städas bort först så here we go;

Del 5 – Trasiga vindkraftverk
Det havererade vindkraftverket som jag berättade om i ett tidigare inlägg i denna serien var dessvärre inte det enda trasiga som inträffade under 2015. I början av juni hittade vi defekter på ett antal verk som föranledde en massiv reparationsinsats under hela sommaren. Oerhört tidskrävande och en extra arbetsbörda som ingen räknade med vilket föranledde stora inskränkningar i semesterplanerna. Tråkigt är bara förnamnet men samtidigt något som varit signifikant för 2015, året då all möjlig skit hänt.