Vi är nu en bit in på 2016 men vill inte riktigt släppa 2015 än, ett av de sämsta åren hittills, om inte det absolut sämsta någonsin för undertecknad. Tänkte i en serie blogginlägg försöka beskriva allt negativt som hänt både från ett personligt perspektiv men även från mina yrkesmässiga/professionella erfarenheter. Varför jag vill göra det? Lät ju inte så uppmuntrande och positivt, men är väl helt enkelt så att jag behöver skriva av mig lite, lägga saker bakom mig, bearbeta och gå vidare. Bloggen behöver ju leva upp till sitt nya namn och vill ju att det skall vara positiva saker som fyller dessa dagar, men då måste ju gammal skit städas bort först så here we go;

Del 6 – Motorfordon
Det var inte vara maskiner i mitt arbete som jävlades under året utan även både snöskotrar och bil strulade. Den ena skotern var lindrig i sitt sätt att hitta på sattyg men var ändå tvungen att transporteras till verkstad då backen vägrade att gå i. Den andra skotern däremot strulade på alla möjliga sätt men främst genom att TPS:en vägrade att fungera som den skulle vilket föranledde en hel del skruvande och besök på verkstad. Oerhört irriterande och allmänt tråkigt som gjorde att man blev på dåligt humör då transport mellan fjällen och verkstad konstant fick företas samt att den aldrig fungerade då man ville.

Vad gäller bilen så havererade den på väg till just nämnda fjäll och givetvis kunde den inte repareras här uppe i norr utan den var tvungen att skickas ned till Uppsala så att jag därefter var tvungen att åka ned och hämta den med en massa slöseri av tid och pengar som följd. Irriterande är bara förnamnet…