Tog en veckas extra semester vilket nu såhär i efterhand var välbehövligt. Har egentligen inte gjort så mycket under den här extra veckan utan har mest grejat på för mig själv. Fixat och ställt inför jakten, varit i skogen och monterat jakttorn, siktröjt och kollat upp så allt är som det skall rent allmänt. Har förutom det mest grejat i lägenheten, fått mitt nya köksbord och bara varit för att få någon typ av vila – egentid helt enkelt. Kvalitativ egentid. Måste verkligen göra detta oftare…

Under denna vecka så har jag även passat på att se lite filmer och TV-serier som legat på Att-göra listan och en av dessa serier är en jag faktiskt sett fram emot, en som fått väldigt bra recensioner och som jag i förväg trodde skulle passa mig som handen i handsken då den inbegriper en hel del action, handlar om en präst, innehåller en massa övernaturliga inslag och den ständiga kampen mellan gott och ont, Himlen och Helvetet. Dock så tycker jag inte serien var mer än OK. Visst hade den sina stunder, visst finns det sekvenser som är bra men på det stora hela tycker jag inte den höll måttet. Serien kommer inte i närheten av Supernatural som jag anser vara bättre på alla sätt. Även nu nedlagda Constantine var bättre, liksom True Detective. Börjar vi sedan jämföra den med riktigt, riktigt bra serier som Game of Thrones, Daredevil, gamla 24 och Millenium, The Newsroom, West Wing, A-team, Life on Mars, Ashes to Ashes och för att inte tala om Twin Peaks så står den sig väldigt slätt. Den är helt enkelt inte lika bra. Jag skulle jämföra den med Wayward Pines och 11.22.63, inte suverän men bra. Nu skall jag väl säga att jag INTE läst serietidningen som serien bygger på så har ingen direkt referens till hurtillvida det är troget grundmaterialet eller inte men det bör ju endast göra att jag inte retar upp mig på saker som är ändrade. Hur som, har du sett den? Vad tycker du själv?