Minns väl hur jag våren 1987 som en 11-årig liten parvel erhöll ett NES, Nintendo Entertainment System, och hur det därefter kom att forma mig som person. Har ägt, eller äger faktiskt fortfarande, samtliga där efterkommande konsoler från Nintendo där jag måste tillstå att höjdpunkterna såhär långt har varit Super Nintendo och den otroligt underskattade Gamecube. Spelbiblioteket till GC står sig faktiskt som det bästa till någon konsol hittills, Nintendo eller ej, enligt undertecknad. Men nu är det nytt på G igen. I mars nästa år så smäller det. Då lanseras the big N:s nästa konsol; Nintendo Switch! Trailern nedan får det verkligen att vattnas i munnen på en även fast så många detaljer är okända. Jag hoppas inte Nintendo slopat de utskällda gimickerna helt då jag faktiskt gillar både Wii och Wii U och tror nog att de har ett och annat äss i rockärmen utöver det som visats. För mig är det ett givet köp vid lanseringen, hur är det för dig?