”So you sit home alone ’cause there’s nothing left that you can do”

Där vill man inte hamna. Sittandets hemma helt ensam och inte göra någonting. I alla fall inte hela tiden. Missförstå mig rätt nu. Jag gillar tid för mig själv hemma. Få chansen att hinna ikapp med lite projekt jag vill få gjorda. Se en film eller två (eller tre) och en och annan TV-serie. Bara återhämta mig från allt resande i jobbet och all tid som jag spenderar på mitt arbete. MEN, jag vill inte bli sittandes hemma hela tiden på fritiden. Jag försöker ju inte direkt rymma från verkligheten och har heller aldrig gjort. Är trevligt att ha en massa saker att göra oavsett om det är något projekt, någon trevlig resa, umgås med familj och vänner, en fest, träning, vara ute i naturen, jakt, åka skidor eller bara ta en sväng med skotern. Viktigt att hålla sig sysselsatt och alert. Var bara det jag ville säga…