Jaha, så har vi då lämnat 2016 bakom oss och vandrat in i 2017. Skall inte påstå att 2016 varit något minnesvärt år men en klar förbättring mot skitåret 2015 var det ju. Fanns givetvis både toppar och dalar under året och på det stora hela så var det väl helt OK. Varken mer eller mindre…

Nyårslöftet, som jag skrev om lite i förra inlägget, fick efter en hel del eftertanke bli det som denna nya kategori i bloggen blivit döpt till; A Time For Action. Dvs att nu har jag pratat, funderat och planerat en massa olika projekt, som jag kommer berätta om var för sig framgent i denna nonsensblogg, länge nog och nu är det dags att genomföra dem. Nu får det vara slut på allt prat utan att det händer något. Dags för mer verkstad än snack. Det är mitt nyårslöfte. Att genomföra planerna som för tillfället är 8 till antalet. Men mer om dem senare som sagt. Vissa kanske inte är så mycket ”projekt” som beslut om jag skall utföra dem eller inte.

Kommer inom den närmaste tiden också att knyta ihop säcken gällande de olika bloggserierna som för närvarande är igång. Vill liksom sluta titta bakåt, som många av dem gör, och istället blicka framåt under 2017.

Sist, men inte minst så har jag döpt om denna blogg med en tagline tagen från en av mina absoluta favoritfilmer, The Sting. Tycker den sammanfattar bra vad som behövs för att genomföra det jag planerat. Allt som behövs är lite självförtroende. Kan inte vara mer sant för vissa av de 8 projekten i alla fall.

Så där är vi. Farväl 2016 och välkommen 2017. Ser med tillförsikt fram emot vad du har att bjuda på…