Så nu var det gjort. Nu är titanstiften insatta. Skall inte ljuga och säga att jag inte var nervös utan jag var nog betydligt mer nervös än vad jag ville göra gällande faktiskt. Gillar inte det här med att gå till tandläkaren direkt, vilket väl är orsaken till att jag befinner mig i den här situationen från första början. Fick börja med att ta en liten slurk av ett lugnande medel, sedan proppa i mig en hel drös tabletter som tydligen skulle vara penicillin och starkare värktabletter och sedan fick jag ligga och slumra ett tag för att låta det verka. Sedan blev det en hel del bedövning innan jag blev inled till ett annat rum, lagomt dåsig, där jag blev intäkt i operationsgrejer och spritad i hela ansiktet och sedan körde de på. Gick förvånansvärt smidigt och snabbt och från vad tandläkaren sa och från vad jag kunde tyda på röntgenplåtarna så såg det riktigt bra ut när det var klart. Allt som allt så tog det inte mer än ca 1,5 timme. Visst har jag lite ont nu när bedövningen släppt och visst irriterar stygnen som jag skall ha en vecka lite i munnen men det är inte alls så farligt som jag trodde. Just nu i alla fall. Vi får väl se hur man känner sig imorgon bitti…

Så, nu är projekt nummer två igång och fortsatta tider är redan inplanerade och allt som allt så skall det vara klart i början på april. Återkommer med uppdateringar då det hänt något nytt gällande detta men förutser väl att det skall bli 3 bloggar till.

Vi kör väl en passande gammal låt till detta tycker ni inte? Dr. Alban? Nä, inte så passande sitt tandläkaryrke till trots utan vi tar en annan, liiiite nyare i alla fall;