Igår var det dags att ta bort stygnen och jäklar vad skönt det var att slippa dem! De har irriterat under mer än en veckas tid nu och det går inte att låta bli att vara där med tungan och känna efter. Allt såg tip-top ut enligt tandläkaren och nu är det bara att vänta i ett par månader innan det är dags för nästa besök och att prova in själva proteserna som skall skruvas fast i titanskruvarna. Spännande! Hur som så fick jag order om att sluta med sköljmedlet jag använt sedan operationen och så skulle de ge mig en väldigt mjuk tandborste för att börja borsta i området. Jag ställde då frågan om det inte var OK att köra med eltandborsten för det har jag gjort sedan kvällen efter operationen. De blev då väldigt brydd att jag kunnat använda den så direkt men sa att givetvis skulle jag fortsätta med det. Det var nog anledningen till att det såg så fint ut. Så i all misär att behöva göra detta så finns det ljusglimtar vilket är trevligt. Det avslutar vi med en av de roligaste sketcherna som finns. Se, njut och skratta…