Mission Accomplished!

Idag var dagen det skedde. Uppkörning för utökad B-kort så jag får dra tyngre släpvagnar. Och vet ni vad? Det gick vägen (inget skämt menat, lovar). Är nu stolt ägare av ett utökat körkort. Jag fick göra alla momenten utan pardon. Full säkerhetskontroll och körning i 25 minuter runt Strömsund. Gick faktiskt bättre än väntat och jag lyckades komma ihåg alla momenten på säkerhetskontrollen, vilket var det jag var nervös för. Inte så himla nervös, men lite i alla fall. Vilket är bra. Då är man inte så nonchalant. Körningen var inte några större problem utan det var mest att lägga bort alla olater man lagt sig till med sedan -93 då man körde upp senast. Komma ihåg att blinka i alla korsningar och hålla ratten i ”tio-i-två”. Men det gick som en dans så är oerhört glad och så där odrägligt nöjd med mig själv för tillfället så skall sluta skriva nu innan armen går ur led för allt ryggdunkande jag gör på mig själv…