I dag har det varit en av DE där dagarna. Ni vet, en sådan dag då allt som man vill inte skall hända händer. Inga superviktiga världsomvälvande saker men tillräckligt för att störa vardagen en aning. Om vi börjar med morgonen så flöt väl allt på bra. Till en början. Taxin dök fin fint upp på hotellet och tog mig utan några vidare omsvep till flyget. Allt gick fint i säkerhetskontrollen, boardingen gick som smort men sedan så startade det hela. 20-25 minuters försening och med det väntetid ombord på planet innan avfärd. Sedan så gick väl flygturen fint, men när vi var på väg och taxa in till gaten vid ankomst så blev det väntetid igen. Snökaos på Arlanda. Well, definitionen på hur mycket snö det behöver komma för att klassas som kaos är nog lite annan än där jag är ifrån. Hur som helst så ankom vi till slut 40 minuter sena så det blev att i rask takt omgruppera till Göteborgs-flyget. Kom med på planet och återigen väntan innan planet kunde lyfta. Kom till slut fram med bibehållen försening; 40 minuter. Gick smidigt att ta flygbussen till kontoret och sedan så har väl allt flutit på som det skall på jobbet. En rad möten som avlöste varandra så vid 17-tiden bestämde jag mig för att leta mig till hotellet. Checkade in på rummet och bestämde där lite illkvickt att en bio skulle vara trevlig. Snabbsökte i SF:s app och fick syn på att Kong: Skull Island skulle börja vid 18:25 på Biopalatset. Snabbade mig därför ut på stan för att hinna käka något innan och den började och sökte mig sedan mot salongen. Väl där så skulle jag köpa en biljett i automaten men döm av min förvåning när Kong inte fanns att välja. Hade ju givetvis sett fel. Den har ju inte premiär förrän på fredag. Surt sa räven när jag nu var så taggad på den. Försökte då få en biljett till Logan men den var fullsatt. Så jag gjorde då det enda rätta och letade mig tillbaka till hotellet där jag upptäckte att jag lämnat nyckel inlåst på rummet. Till receptionen för att få en ny. Upp 6 våningar och testa. Fungerade inte! Ned till receptionen igen, omprogrammering, upp till 6 våningen och denna gång så fungerade det. Mycket bakslag idag, men som sagt; var väl en sådan dag… ingen bio så jag får väl hålla till godo med den senaste trailern;