Den här dagen har definitivt haft sina upp och nedgångar. Började med alldeles på tok för lite sömn under natten, precis som det var även natten innan det, där jag nog inte kom i säng förrän vid tre till halv fyratiden efter en trevlig gårdagskväll och vaknade redan vid halv åtta imorse. Därefter tog sig dagen med ett alldeles underbart väder och umgänge med släkt och vänner. Gick åt pipsvängen med V75 (endast 2 rätt!) för att sedan ha turen och bli klippt, vilket ju alltid är nice. Gillar verkligen när man håller på med det lilla hår jag har kvar, otroligt skönt. Sedan så begav jag mig hemåt för en dusch och för att laga lite middag då de andra skulle äta köpmat vilket jag inte ville ha. Toppade matlagningen med ett par kalla och en wirrepinne innan jag gjorde mig i ordning och omlokaliserade mig själv till lill-amerika. Blev där lite lätt illamående samtidigt som jag tror sömnbristen kom ikapp mig och jag blev på ganska kort tid relativt anti att hitta på något och att dricka något mer. Skippade därmed vidare drickande men stannade ett tag och socialicerade, även om jag var ytterst passiv i min framhållning. Lämnade de andra och tog cykeln hemöver nyligen och känner att det var helt rätt beslut.

Som lök på laxen så lyfte jag illa mig igår när jag och Robert skulle köra skoter till Bellvik. Han blev hängande på en relativt tvär snöplogkant som uppstått efter snödikning och när jag sprang dit för att hjälpa honom så ryckte jag till när jag skulle lufta skotern och mest troligt så lyfte jag nog inte med benen utan tog i med ryggen. Obra på gränsen till skitdåligt. Där i stridens hetta så kända jag inte så mycket men efter ett tag när jag satt på min egen skoter så kände jag att det gjorde ont som fasiken i ryggen. Dövade det hela med sprit igår kväll men det gjorde ju att det känts som skit idag. Riktigt ont faktiskt och har vissa problem att sitta och gå ordentligt. Det har hänt förut och jag vet att jag inte bör ”rycka” och lyfta med ryggen men är lätt att glömma sig när man behöver göra det. Well, några dagars ”vila” brukar räta till det hela men det brukar vara ett helsike tills det blir bättre.

Blev visst ett inte allt för muntert inlägg det här, vilket egentligen inte var meningen. Så för att avsluta det med något positivt så kör vi väl den nya teasern som släppts för den nya Star Wars filmen. Kanske inte riktigt lika magiskt bra som de var för The Force Awakens och Rogue One men den är oerhört stämningsfull, vilket bådar väldigt gott. Skall bli kul att återse Luke igen. De flesta verkar gilla Han Solo mest av de gamla karaktärerna och jag kan definitivt förstå varför. En coolare filmkaraktär får man leta efter. För mig dock så har Luke alltid varit den jag gillat mest. När vi lekte som barn så var det alltid Luke jag ville vara. Har alltid identifierat mig mer med honom. Därav så är jag faktiskt mer spänd på att se fortsättningen än jag kanske var på att se den första delen i den nya trilogin, vilket inte vill säga lite då jag var extremt, extremt (extremt) sugen på att se TFA när det begav sig. Har du inte sett den nya teasern så kommer den här, se och njut…