Vissa dagar så kommer det. Oftast helt oväntat och oftast triggat av något minne. Brukar faktiskt sällan bero på när jag ser en bild utan det rör sig mer om saker som jag brukade göra när han var närvarande. Vem? Jo givetvis så pratar jag ju om Bildtisen. Det har nu gått mer än 1,5 år sedan jag och han bodde heltid tillsammans men vanan av att ha en hund som man kan busa och prata med verkar vara svår att göra sig av med. Jag pratade nog mer med honom än jag minns och det är oftast det som triggar minnet och saknaden. Saknar att ha en liten hund omkring mig när jag lagar mat, när jag sitter i soffan och även när jag skall ut och gå. Visst är det många ”måsten” när man har en hund men det övervägs av allt det positiva. Jag kan sakna just Bildt speciellt ibland och en hund i synnerhet emellanåt. Så, varför skaffar jag då inte en ny hund? Well, skulle så hemskt gärna vilja det men dessvärre så skulle det inte fungera med mitt liv just nu. Reser så oerhört mycket i tjänsten och ifall det hade varit mestadels bilkörning så hade jag ju kunnat ha en hund men nu är det så mycket flygande så det skulle inte fungera. Tråkigt men sant. Skall definitivt skaffa en hund i framtiden men just nu så finns det varken tid eller möjlighet att ta hand och uppfostra en söt liten hundvalp. Så får fortsätta att känna saknaden och låna Bildtisen någon gång då och då. Han är ju min kompis trots allt och vi gillar ju att digga Starship tillsammans. Eller jag gör det i alla fall. Men det är ju hans låt. I alla fall i min skalle där jag gjort om Built till Bildt. Logiskt va? Förstod väl att du skulle hålla med… 🙂