Jahapp, då har man gjort sin deklaration och lämnat in den för i år. Lite sur smak i munnen gav det allt då man blev tvungen att betala in 5400kr i restskatt. Inte det roligaste man gör direkt. Känns ju mentalt bättre att få tillbaka. Fast varför gör det det? Att få tillbaka på skatten menas ju att man under hela året har lånat ut pengar till staten. Pengar man inte får någon ränta på för att man lånat ut. Pengar man kunnat använda till annat medan man levt under året. Borde ju vara bättre att få restskatt som jag fick nu. Då har man ju haft mer pengar att leva för under året och fått låna dem till 0-ränta. Måste ju vara bättre egentligen, eller? Well, jag vet inte jag. Det känns inte som bättre just nu. Men det kan ju ha att göra med att jag precis betalat in de 5400 kronorna jag var skyldig staten. Så, hur som haver, deklarationen är gjord, skatten är betald och jag är nu på grön kvist ett år till. I alla fall vad det anbelangar kära gamla Moder Svea. Så nu är man väl som hunden i Kvinnaböskes gamla låt Änglahund. Ja förutom det där med klok då. Och fin. Och snäll. Och en riktig vän. Men annars så är skatten betald i alla fall smiley;

”[ ] Han är snäll och han har vatt’ en riktig vän,
han är klok och fin och skatten är betald [ ]”

https://youtube.com/watch?v=kF5cBE0YaCs