Har under den gångna veckan sett den nya installationen i den helt ofattbart framgångsrika The Fast & The Furious-serien: The Fate of the Furious. Okej, jag visste vad jag skulle få i den åttonde delen; hjärndöd snabb action som är snyggt filmad och med en muskelstinn Vin Diesel och The Rock. Men att det skulle vara så hjärndött hade jag nog ändå inte trott. Den första delen utan den avlidne Paul Walker lämnar verkligen mycket i övrigt att önska. Vilket skräp! Verkligen. Jag brukar ändå kunna gilla den här typen av filmer och även om jag inte varit något fan av de helt osannolikt överdrivna tidigare installationerna så börjar faktiskt del 1 – 4 i serien att framstå som rena rama mästerverk i jämförelse med 5, 6, 7 och nu del 8. Den här underhöll verkligen inte alls. I N T E alls! Inte det minsta. Jag kom på mig själv med att läsa inredningstidningar samtidigt som jag slötittade på filmen, vilket ju inte är något vidare betyg alls. Nä, gör er själv en tjänst och hoppa över denna så kanske de ser till att göra en riktigt bra film nästa gång. Det är serien värd med tanke på hur sjukt mycket pengar varje installation spelar in.