Ibland så kommer ju livet in och gör sådana där förändringar som man inte riktigt räknat med och häromveckan så inträffade en sådan. Jag har, mer eller mindre, varit ledamot i styrelsen och tillika sekreterare i bostadsrättsföreningen där jag har lägenheten i Hoting sedan jag flyttade in där. Ett inte allt för betungande jobb och det kräver mestadels bara att jag är på plats några kvällar per år. För ett par veckor sedan fick jag frågan om jag inte ville ta över ordförandeposten istället då den nuvarande var på väg att flytta därifrån och därmed avgå från sin post. Efter lite funderande så kom jag fram till att det kunde vara kul att prova på att vara ordförande och även om det inte direkt är något jag eftersträvat så är jag glad för förtroendet. Sagt och gjort så blev jag på årsstämman förra veckan då framröstad som ny ordförande och kommer nu försöka göra mitt bästa för att det skall bli bra. Har tidigare kikat på de gratisutbildningar som HSB har för styrelsemedlemmar och skall nog försöka klämma in en sådan på agendan. Det känns som att jag behöver få lite bättre koll på det faktiska ansvaret som jag åtagit mig. Så, det händer saker även om jag inte satt upp dem på min projektlista för året…. kul!! 🙂