…till mig själv: Tvätta INTE ryaliknande mattor i tvättmaskin! Ibland gör man ju saker före man tänker efter. Händer väl oftare än jag vill erkänna om jag skall vara riktigt ärlig, vilket jag ju lovat mig själv att vara som jag beskrev i det här tidigare inlägget. Oavsett det så har jag efter en mycket späckad helg fått för mig att jag skall göra om lite i köket i lägenheten i Hoting. Byta mattor och gardiner. Är du inflyttad och klar i lägenheten i Östersund, frågar ju nu vän av ordningen? Nä, men det betyder ju inte att jag skall glömma lägenheten i Hoting, eller? Hur som helst så var jag iväg och letade upp två mattor som jag tänker, eller numera tänkte gällande åtminstone den ena, använda. Både var dock i behov av att tvättas och sagt och gjort så tog jag ögonblickligen tag i den saken. Den ena, den större, tvättade jag med hjälp av högtryckstvätt, såpa och rotborste. Fungerade alldeles ypperligt och nu så behöver den bara torka. Den andra, den mindre, tänkte jag skulle gå alldeles utmärkt att tvätta i tvättmaskinen pga dess ringa storlek. Har tidigare tvättat en del toalettmattor och det har gått alldeles förträffligt. Men det gick inte riktigt lika bra denna gång. Gick faktiskt hellre än bra om jag skall vara ärlig, vilket jag ju skall som ni minns. Gick käpprätt år skogen. Den ryamattaliknande strukturen löstes upp totalt och har satt igen hela maskinen. Kunde inte gått sämre med andra ord och därför har jag nu fått ägna de senaste timmarna åt att försöka rengöra maskinen. Oklart om det kommer gå eller om jag kommer behöva skrota den och köpa en ny. Vi får se hur det går efter ett par rengöringar till. Surt sa räven men så går det när man inte tänker efter före man agerar. Så notering till mig själv alltså, vilket tål att upprepas; tänk efter innan du agerar…