Jahapp, nu är det bra precis en vecka tills man får semester. En vecka av resande och hårt arbete men även av roliga möten och, vad jag hoppas, en framtida planering. Vi kommer i veckan att samlas på huvudkontoret i Kings Langley för att lägga fast utvecklingen av våra mjukvaror som vi använder i jobbet. Samtliga regioner flyger in och det vankas både team building och middag på kvällen. Brukar bli riktigt trevligt, har åtminstone varit det tidigare år, men det brukar också bli intensiva dagar där man brukar känna sig lite slutkörd mentalt efteråt så det är verkligen tur att det vankas semester där efter. Behöver verkligen vila och ladda batterierna känner jag. Så trött och slut som jag kände mig i fredags så hade jag behövt tagit semester då. Precis där och då. Men istället så har en trevlig helg kanske inte hjälp så mycket vad gäller fysiskt vilande men jag har återhämtat mig mentalt. Skall dock bli superskönt med semester efter detta. Är något som jag behöver. Mycket! Det kommer börja med en stadsweekend i gott sällskap för att därefter efterföljas med att hjälpa en vän att flytta. Därefter så blir det att åka hem och ta tag i att flytta in i min nya lägenhet i Östersund, bygga min nya säng samt hjälpa min mor att bygga om altanen då den håller på att ruttna upp och mest troligt inte klarar en vinter till utan att braka samman. Så ligger landet. Ett sista kraftryck innan vila…