Var (väldigt) länge sedan jag såg en animerad manga/anime serie eller film men då Netflix nu varit så vänliga att skapa en serie av en av mina favorit TV-spelserier genom tiderna så var det hög tid att det blev ändring på det. Första säsongen som endast innehåller 4 avsnitt a´25 minuter håller genomgående hög kvalitet och jag gillar det skarpt. Spelserien har ett av de absolut bästa soundtracken till ett spel och även om det kanske inte riktigt kommer fram i TV-serien så håller den en jämn och bra nivå. Röstskådespeleriet är riktigt bra med The Hobbit kändisen Richard Armitage som Trevor Belmont, seriens protagonist. Jag gillar att man kör på bakgrundshistorien till varför Dracula, seriens antagonist, är den stora ondska han är och jag gillar att man väljer att starta med Trevor från Castlevania III: Dracula’s Curse. Även om jag saknade lite av musiken från spelen så gillade jag serien skarpt och kan verkligen rekommendera den, så ge den 2 timmar av din tid. Du kommer inte att ångra dig. Jag lovar.