Jag tycker nog att jag är en relativt hälsosam kille. Okej, jag kanske inte tränar så där supermycket om vi skall vara helt ärlig men jag försöker röra på mig med jämna mellanrum. Vad gäller mat däremot så är jag oerhört medveten vad jag stoppar i mig. Har blivit det de senaste åren. Jag äter extremt lite socker så inget godis eller sötsliskig läskeblask för min del. Ingen dricka alls faktiskt. Jag är även relativt återhållsam vad gäller juicer då det i stort är koncentrerat fruktsocker utan något av fibrerna som frukten innehåller. Det som på sin höjd kan slinka ned är en och annan glass sommartid men man måste ju leva också. Visst, jag dricker alkohol, vilket ju inte är så nyttigt, men gör det i relativt begränsade mängder. Jag har dragit ned på mängden rött kött (även om det inte riktigt är bevisat att det har någon negativ effekt på hälsan) och jag försöker hellre äta mycket grönt och nötter. Jag är inte översåld på det här med ekologiskt men kör på det där det finns bevisade negativa effekter om man använder icke ekologiska produkter såsom bl.a. kaffe, vindruvor och bananer. Kör mer på att köpa närodlade produkter och mat som jag själv kan införskaffa såsom bär, svamp och viltkött. Jag äter förvisso mycket mat ute då jag nästan ständigt är på resande fot i mitt arbete men jag är också här väldigt medveten om vad jag äter. Äter väldigt lite kolhydrater i form av pasta och ris utan jag brukar hålla mig till huvudrätten och det gröna om vi säger så. Kanske någon enstaka potatis. Aldrig några snabbmatställen. Aldrig. Utom vid ett specifikt tillfälle. Ett. Det är när allas vår kära (?) McDonken kör en av sina kampanjburgare, vilket brukar hända en gång per år. Har då svårt att hålla mig då jag finner den alldeles utsökt. Helt fantastiskt god helt enkel. Den tiden är precis just nu och jag har under denna vecka varit mer ohälsosam än jag varit tidigare i år sammanlagt. Har ätit McDonken tre gånger denna vecka. Kan inte minnas när jag gjorde det sist. Men gäller ju att passa på och nu känner jag att jag fått min årliga dos av denna köttiga härlighet. Så vilken är det då? Vilken burgare? Jo, det är ingen mindre än El Maco vad tänker du på? El Maco burgaren är helt suveränt god med sin salsasås och sin shaker fries. Vill inte veta hur mycket socker och hur mycket onyttigheter den innehåller, vill bara leva i ovisshet och njuta så mycket jag kan när jag tillåter mig denna fantastiska rätt. Så är det. Ibland får man släppa på striktheten och bara njuta. Oavsett hur onyttigt det är. Så det så…