Helt ärligt så borde jag sova nu. Imorgon börjar en vecka i skogen, vilket är trevligt, men det blir en arla morgon. Samling vid slakthuset 05:00 vilket innebär att jag behöver åka från Hoting vid 04:30, vilket i sin tur betyder att jag behöver kliva upp som senast ca 04:45. Tidig morgon som sagt. Hoting, frågar sig vän av ordning? Jo, kommer inte att omlokalisera till stugan förrän på onsdag. Varför? Två anledningar; min morbror ansluter inte till jakten förrän då samt att jag har så ohyggligt mycket att göra både jobbmässigt och pluggmässigt att jag känner att kvällarna på mån-tis kommer behöva ägnas till att jobba igenom en del av det som behöver göras. Men det får bli morgondagens bekymmer. Nu är det jakt som gäller först. Idag har vi haft jaktstämma, skjutit lite mot älgtavla samt firat två av jaktmedlemmarna som nått de magiska 50 respektive 75 år. Men imorgon så smäller det. Hoppas jag i alla fall. Skall bli skönt att slappna av i skogen för sig själv och i alla fall för några timmar släppa alla måsten.