Okej, det här inlägget är inte om den gamla Britney Spears dängan, titeln till trots, utan skall faktiskt handla om den extremt hyllade filmen Baby Driver. Kom mig äntligen för att se filmen i veckan och har egentligen bara en sak att säga: What the heck is all the fuzz about? Visst är det en helt okej film men var i dess storhet ligger undgick då mig helt och hållet. Vissa bitar var coolt filmade och jag gillade att man använde en del okonventionella medel för att förmedla dialogen i filmen men att den på något vis skulle vara det mästerverk som den framställts att vara förstår jag inte. Det är ett stabilt hantverk med några hyfsat intressanta karaktärer och en relativ bagatell till historia. That’s it. No more, no less. Se den för all del men förvänta dig inte att bli blåst av biostolen eller ur vardagsrumssoffan eller vad än du sitter på när du avnjuter den. Musiken? Tja, den har ju blivit hyllad för musiken, vilket faktiskt är riktigt bra och passar mig hyfsat. Inte riktigt, men tillräckligt bra för att jag skall tycka den är lyssningsbar. Inget jag skulle ha i lurarna eller på stereon dagligdags kanske, men helt OK. Så, där har ni min åsikt vad nu den är värd (vilket är allt i denna blogg där jag är envåldshärskare :-).