Idag har varit en sådan där dag då det mesta som har kunnat gått fel faktiskt också gjort det. Gått fel alltså. Allt från stora till små händelser har gått åt pipsvängen, som tex att jag lyckades förstöra farsdagspresenten innan jag gav den till min käre far. Vilket visade sig vara bara början på felstegen som hänt under dagen, men nog om det. Det är inte det viktiga. Har varit en dålig dag på fler sätt. Var nämligen tacksägelse för min avlidne vän i kyrkan idag, något som jag kände att jag inte riktigt orkade med att uppleva. Tanken på det hela räckte. Jag vet, jag var och såg han precis efter att han avlidit och jag har läst minnesannonsen i tidningen, men det gör det ju inte lättare att återuppleva allt gång på gång för det. Nä, jag spara mig till begravningen. Den dagen kommer bli nog så tung att genomlida. Har dock bitit ihop under dagen och hjälpt till med att stänga ned och avsluta de flesta av de konton han haft på sociala medier, hans abonnemangstjänster och kommer inom de närmaste dagarna att stänga ned hans e-postadresser. Tungt! Är liksom ytterligare en spik i kistan om ni ursäktar uttrycket. En ytterligare påminnelse på att han faktiskt lämnat oss. Har fortfarande inte RIKTIGT greppat det hela. Känns lite för overkligt än…