Hade ju tänkt att beskriva min nya roll på NV en aning i detta inlägg men har ändrat mig. Tänker istället ge en uppdatering gällande min MBA-utbildning istället. Det första blocket av åtta är nu avslutat. Fick veta mitt resultat från tentan förra veckan och det visade sig att jag klarade den. Ryggdunk på mig själv. Första tentamen jag skrivit på… ja, måste vara 14-15 år. Svårt att minnas när den senaste var faktiskt. Eller vilket ämne det handlade om då. Men strunt i det. Var relativt nervös inför denna tenta och kändes inte så lite ovant att sätta sig och skriva den, men det kändes hyfsat bra redan direkt efter. var nog relativt säker att det gått vägen men man vet ju aldrig. Men så kom då resultatet som sagt i förra veckan och det blev då bekräftat att man passerat första delen. En åttondel avklarad. 1/8. 12,5%…. nu är det bara resten kvar 🙂

Steg 2 i utbildningen rivstartade direkt dagen efter tentamen och vi är nu helt inne i hur man som bäst leder en organisationsförändring. Riktigt intressant del av utbildningen med en engagerad och bra lärare men den är betydligt tuffare vad gäller saker man skall göra för att klara den. Tiden vill inte riktigt räcka till men det är bara att bita ihop och köra på, tänker jag. Do, or do not. There is no try, som Yoda skulle sagt (och sa). Jaja, nog gnällt över bristande tid. Kul är det hursomhelst och jag skulle inte vilja göra något annat just nu.