Igår kväll när jag skulle kliva ur bilen och gå in i lägenheten i ÖSD så upptäckte jag till min förvåning att jag glömt ett par vitala saker när jag lämnade Hoting strax innan lunch. Eller vitala och vitala, är ju inte så att jag inte klarar mig utan dem men det var ändå underligt. Märkte inte under hela dagen att jag inte hade satt på mig klockan på den ena armen och inte heller de 2 armband som jag brukar ha på den andra armen. Inte så konstigt kanske du nu tycker men med tanke på att ”klockan” är en Apple Watch som är kopplad till telefonen och alla meddelanden, telesamtal etc. notifieras i den och jag tittar på den säkert 50 ggr om dagen, minst, så är det lite konstigt att jag inte saknade den förrän vid 21:30-tiden på kvällen. Hade också, visade det sig när jag skulle ta packningen, glömt hälften av kläderna jag skulle ha med mig. Obra, men överlever väl på de övriga kläderna. Får ju så lov, säg. Apropå packningen så hade jag stoppat resväskan i bagaget på bilen visade det sig istället för i baksätet som jag brukar vilken föranledde en kort panik att jag glömt ALLA kläderna. Som tur var så var inte fallet sådan utan hittade den ju ganska snabbt MEN har verkligen inget minne av att jag stoppade väskan i bagaget. Inget minne alls.

Börjar kännas lite sådär det här med min disträhet/glömskhet. Får nog ta och läsa på lite om utmattningssyndrom och vilka signal man bör ska märka av innan man når gränsen, för vill VERKLIGEN inte hamna där. På andra sidan gränsen alltså.