Har precis landat i Hoting efter en dag som har tillbringats på dop i Rödö kyrka, ett ställe jag inte varit på tidigare men som låg vackert inbäddat i vinterlandskapet. Själva ceremonin var en fin tillställning med vacker sång och trevligt socialiserande med släkten efteråt till suveränt fika. Glad att jag deltog trots att det är högsäsong för skoter, den bästa vintern på länge och att det var kanonväder idag. Verkligen glad. Släkten är ju prioriterad och det är kul att träffa de man inte träffar så ofta nu för tiden.

Morgondagen är tänkt att tillbringar tillsammans med Vipern, lite därför jag åkt hem till Hoting. Skall modifiera den lite i boggien då jag köpt ett par nya förstärkningar som ändrar infästningen av svingen och skall ge lite mindre skidtryck. Om det är värt det återstår väl att se. Fick förstärkningarna billigt till halva priset mer eller mindre så tänkte att det får väl bära eller brista. Bytet bör inte ta mycket mer än en timme och därefter tänkte jag väl köra lite trots att kylan kommit. Hoppas väl på lite mildare väder under morgondagen men annars så finns det ju inget dåligt väder utan bara dåliga kläder, som det utslitna uttrycket så fint lyder.

Tänkte avsluta med att jag måste ha världens bästa bil. Ja, eller nästan i alla fall. Den bästa skulle ju inte få något fel överhuvudtaget. Edgen har till och från under en tid tänt och släckt motorlampan utan att ge ifrån sig någon beskrivning av felet. Har trott att det berott på kylan ute, dvs att när det blivit ”kallt” så har den tänts och när det blivit ”varmare” så har den släckts. Det här med kallare/varmare är ju relativt då vi fortfarande varit på minussidan strecket men själva brytpunkten tycks ha varit kring minus sju grader. För ca 3 veckor sedan så tändes den dock för att inte slockna igen så i torsdags tog jag tag i att ringa verkstaden och boka en tid för att åka in och se vad felet verkligen är. Vad det beror på. Så vad tror ni händer? Precis, på fredagen så tändes aldrig lampan när jag startade bilen och den har nu varit släckt sedan dess. Inget fel. Så där har ni varför det är den bästa bilen, de lagar sig själv. Men det har väl blivit varmare tänker ni nu, men så är inte fallet alls. Nä, det har blivit kallare. Fredag och idag har legat på en -14 till -17 grader. Så det är inte grejen. Men inte så stor mening att åka in med bilen längre då det inte ligger något aktivt fel. Jaja, vi får se på måndag om det blir avbokning…