Har nu varit risig i influensa i en vecka. Minst. Eller, jo ganska så precis en vecka. Var på måndag natt mot tisdag förra veckan som det kom krypandes. När jag var i Götet. Vaknade vid tre tiden på natten av att jag fått feber och att det värkte i hela kroppen. Resterande delen av veckan genomleds med hjälp av pillerknaprande och tidig säng varje kväll, vilket höll fram till och med fredag kväll. Då bröt helvetet lös ordentligt och däckade mig som en klubbad säl hela helgen. Tog mig inte ur sängen. Orkade inte ens svara i telefon. Blev så avskärmad så min far kände sig manad att på söndags eftermiddagen använda reservnyckeln bara för att komma förbi och se så jag levde. Vilket jag gjorde. Om än knappt. Igår kändes det dock liiite bättre så packade ihop mina saker och åkte till ÖSD, vilket totalt körde slut på mig. Har därför hållit mig hemma idag med. Känner mig fortfarande väldigt svag och sedan igår även lite lätt illamående. Som ni förstår så börjar jag… ja, som titeln lyder; att tröttna! Vill bli frisk! Nu!

Enda fördelen med sjukdomen är att jag fick tid att se igenom senaste säsongen av Jessica Jones som lägligt släpptes på Netflix i fredags. Säsong 2, som detta är, var ett steg i rätt riktning tycker jag. Gillade den betydligt mer än säsong 1 även om jag tycker att serieskaparna är både vaga och för den delen okonsekventa gällande Jones superkrafter. Den är fortfarande, tillsammans med Luke Cage, de svagaste av serierna men jag gillar ändå arket med Carrie-Anne Moss knivskarpa och hänsynslösa advokat. Som helhet får den knappt godkänt och slår sig in på 6 platsen på serielistan so far:

1. Daredevil, säsong 2
2. Daredevil, säsong 1
3. The Punisher
4. Iron Fist
5. The Defenders
6. Jessica Jones, säsong 2
7. Jessica Jones, säsong 1
8. Luke Cage