Som jag skrivit tidigare här i bloggen så gillar jag ju det här med horoskop. Knasigt, jag vet, men trots mitt annars så logiska och ingenjörsmässiga tänkande så finns det något som tilltalar med tydningen av stjärntecken och jag kan ofta relatera till det som skrivs i saker som händer i mitt liv. Inget undantag idag. Kan ofta förundras hur väl det stämmer. Idag så löd delar av mitt horoskop enligt följande;

[ ]… och här kan du bli bjuden till en fest som gör dig på trivsamt humör [ ].

Det lät väl nice, tänkte jag i morse när jag läste det hela, och vet ni vad? Jo, fick ett samtal av en nära vän idag som ville att jag skulle se till att boka in 28 juli i kalendern. Det gäller då att vara ute i tid sa jag men kom sedan att tänka på att det kanske ändå krockade med Guns konsert i Götet. Snabb titt bekräftade dock att det var helgen före, så det var lugnt. Fast det hade inte spelat någon roll. Hade det varit Guns helgen så hade Guns fått stryka på foten då min vän och hans bättre hälft fått för sig att knyta bröllopsbanden och man trevligt nog önskade att jag skulle vara med och dela dagen tillsammans med dem. Superskoj! Verkligen! Blev verkligen på ett trivsamt humör av det hela då jag önskar dem all lycka och samtidigt så fick jag ju vatten på min kvarn gällande det här med horoskop och att de stämmer in på mitt liv. Knasigt, eller hur? Men ändå så logiskt…

”It’s a nice day for a white wedding”