Har den senaste tiden varit i lite av en dvala. Hållit mig för mig själv och faktiskt varit hyfsat osocial med allt och alla. Visst, har träffat den närmaste släkten, knappt, men har varit genuint återhållsam med att umgås och träffa några andra. Det gäller även på sociala medier där jag varit än mer inaktiv än jag i vanliga fall är. Vet inte riktigt varför jag valt att isolera mig på detta sätt. Inte egentligen. Det har bara känts rätt och det har nog funnits ett underliggande behov av egentid och att ladda batterierna. Energinivån har varit genuint låg på sistone och även om jag nu spenderat min tid mestadels för mig själv så har jag faktiskt varit förvånansvärt oproduktiv. Har inte gjort många knop. Nä, aktiviteterna har begränsats till att kika på Tv-serier, film samt kört skoter. Till största del för mig själv och inte med någon annan. Visst har det funnits tillfällen när jag gjort saker med andra, men det har varit ytterst begränsat i både omfång och tillfällen. Har faktiskt varit så inaktiv så jag har INTE gjort något för att komma i ordning i lägenheten i ÖSD, har INTE städat någon av mina 2 lägenheter som numera ser ut som bombnedslag och jag har inte ens pluggat i den takt som skulle behövts vilket gjort att jag nu ligger efter. Obra på gränsen till skitdåligt. Fast samtidigt bra. Behovet har ju uppenbarligen funnits där och känner nu att energin så smått börjar återvända. Har blivit dags att vakna ur dvalan. Tina fram samtidigt som våren nu när vi växlat över till sommartid (något som jag helt missat att vi gjorde natten som var). Dags att ta tag i mina projekt igen, inklusive att komma ikapp i studierna. Dags att köra på det jag förutsatt mig i Crossroads-serien och faktiskt göra verklighet av beslutet/-en. Dags att snäppa upp några pinnhål och återintroducera mig själv till verkligheten med andra ord. Visst, det är fortfarande vinter men med sommartidens införande så dröjer det nog inte länge innan vi har kommit in i våren, det vill säga sju dygn med medeltemp över 0 grader. Något som statistiskt brukar inträffa 11 april här i Jämtländska residensstaden. Så tiden är verkligen nu…

”No I won’t hide here any more
Time to rise up and show the world who I am
What I can do”