Påsken nalkas och med facit nu i hand så kommer det att bli en annorlunda sådan. Vintern har fortfarande sitt grepp och vi har mer snö än på mycket, mycket länge så vän av ordningen frågar sig ju lite så där konfunderat; hur tänkte jag nu? Har haft min skoter utannonserad ett tag och de sista 2 veckorna har köpsugna verkligen vaknat till liv och skickat både sms, epost samt ringt i parti och minut. Jag har väl varit lite sådär halvloj på att svara, mycket pga min isolering av mig själv som jag beskrev i förra inlägget, men även för att jag varit lite ambivalent gällande om jag skulle behålla den eller om jag skulle sälja den. Men så mitt i flytten av kontoret förra veckan, ja, vi har bytt kontor i ÖSD, så ringde det en person från grannbyn där skotern stod och var spekulant. Vi bestämde träff i lördags och snabbt var det gjort så har nu Vipern fått ett nytt hem. Både skönt att bli av med den men också lite sorgligt då den varit min kompanjon i nära nog 3 säsonger nu sedan jag köpte den ny. Men var sak har sin tid och nu så får den ett nytt hem samtidigt som jag får möjlighet att införskaffa en ny pärla. Tänker dock hålla mig till hösten, klara mig utan skoter nu över slutet på säsongen. Tror nog att det kommer gå bra även om det hade varit trevligt att ha den över påsken. Speciellt i år med nuvarande snöläge. Men, men, får helt enkelt starta igång veteranskotern och puttra runt på den i påsksolen. Inte fy skam det heller….