Som Fylking brukade ropa i samband med att Nobelpriset i litteratur kungjordes. Nu är det väl inte riktigt så avancerat här men har till slut lyckats beta mig igenom alla föreläsningar och känner mig nu hyfsad förberedd inför tisdagens avslutande seminarium i den nuvarande MBA-utbildningen. I stort hela lördagen har vikts åt studier men det är ju så det är att försöka hinna med plugg och jobb samtidigt. Självvalt så då får man ju göra uppoffringar.

Under morgondagen så påbörjas en vecka på resande fot. Kl 16:45 lyfter flyget från OSD och kosan styr inte hemåt förrän på fredag med ETA på OSD satt just nu till 18:55. Lång vecka med andra ord. Kommer hinna besöka 5 olika städer och övernatta på inte mindre än 4 av dem. Variationen på vad som skall hända på de olika destinationerna tilltalar och det vankas allt från roliga äventyr, ett privat projekt som skall stängas, återsamling med gamla vänner som inte träffats på länge, utbildning och besök hos en av mina bästa vänner och tillika kollega. Skoj med andra ord! Någonstans i allt det där är det faktiskt sjukt mycket jobb som skall hinnas med också, men dygnet har ju 24 timmar. Ser verkligen fram emot att juni månad tar slut för då bör det lugna ned sig en aning. Tror jag i alla fall. Eller hoppas jag. Jo, så blir det. Skall ju lämna ifrån en del saker till månadsskiftet så en stor del av det som behöver göras är ju att knyta ihop säcken gällande det avslutet vilket nog skall gå med lite hårt arbete.

Sedan får det faktiskt lov att bli lite ledigt. Semester. Åtminstone någon vecka här och där. På tiden att jag hinner med saker jag vill göra. Fixa med ett par av projekten, några semestertrippar samt bara försöka andas, leva och återhämta mig en smula innan allt drar igång i höst igen.

Länge sedan vi hade Skillet i bloggen så vi kör på ännu en suverän låt från dem…

I’m awake I’m alive
Now I know what I believe inside
Now it’s my time
I’ll do what I want ’cause this is my life
Here, right here
Right now, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I’m awake and I’m alive