Som den observante, och för den delen även den mest oobservante, har märkt så fick bloggen ett nytt namn och ett ny bloggbild så där lagom till halvårsskiftet. Kände det var dags för något nytt och fräscht. Taglinen ”Everyone has one special thing” är en avskrivning på ett citat från den underbara filmen Boogie Nights som jag rekommenderar att ni ser om ni missat den. En riktig pärla som ifall vi bortser från drogerna och porren i mångt och mycket påminner om filminspelningarna vi gjorde i vår ungdom. Rejält ostigt och precis så där uselt så det finns något nostalgiskt bra över dem. Filmerna alltså.

Även ifall den nya bilden visar på både vindkraftverk, som väl symboliserar mitt jobb, och på Mussen, som väl får symbolisera min fritid, så har jag faktiskt en något djupare tanke bakom det hela med det nya bloggnamnet. Alla har vi ju, minst, en sak som definierar oss som personer och som gör oss speciella och det är det jag tänker återknyta till här i bloggen det kommande halvåret. Bara så ni vet…

Det var allt för denna gång. Until next time…