Så, nu ha det hunnit gå lite mer än en vecka sedan Guns konserten på Ullevi och det har behövt få ta den här tiden för att smälta intrycken. För det är definitivt blandade känslor över det hela som finns hos undertecknad. När de var bra så var de fruktansvärt suveränt superduperbraiga men när de var dåliga så var de faktiskt riktigt dåliga och rena sömnpillren. De körde på i 2,5-3 timmar och det gavs som sagt både höga toppar och djupa dalar. Lite för mycket gitarrsolon och på tok för mycket covers blandat med suveräna klassiker gjorde att det blev en salig blandning. Konserten hade definitivt mått bra av att tightas till och att man skippat en del av repertoaren (läs solon och covers på låtar man ej gett ut på skiva). Man hade även kunnat skippa en del av alstren från Chinese Democracy-skivan och endast behållit titelspåret. De olika intrycken gör att konserten inte får mer än godkänt. Knappt.

Betyg: 2.5 av 5.

Videon nedan innehåller både det sämsta och det bästa med kvällen; långdraget solo med Slash, som ärligt talat var ett rejält sömnpiller, som sedan övergår till underbara, underbara Sweet Child O’Mine. Bra representation av hur konserten var som helhet…