Nuvarande kategorinamnet på denna blogg är ju ”Live and Let Live!”, en ordlek på titeln till Wings sången nedan. Men faktum är att det faktiskt betyder mer än så. I alla fall för mig. Det är min devis numera att leva i nuet och försöka göra de saker jag vill göra nu istället för att vänta med dem och de aldrig blir av. Kan tyckas banalt men faktum är att genom att applicera detta tänkande, Leva och Låta Leva, så har jag kanske inte tvingat men åtminstone pushat mig själv att ta tag i min så kallade bucket list och samtidigt sakta men säkert rationaliserat bort saker jag inte vill göra från mitt liv. Hur bra och nyttigt som helst! Har gjort mitt liv betydligt bättre och betydligt intressantare, inget snack om den saken. Sedan så har det ju den fördelen att jag inte slösar tid på saker som jag egentligen inte vill göra. Har helt enkelt blivit mer tid till övers för sånt som jag tycker om. Tid som i mångt och mycket är en hårdvaluta för mig av någon outgrundlig anledning. Det här är en levnadsstil som jag definitivt skall fortsätta med då den skapat utrymme och äventyr som jag tidigare endast drömt om. Den har också sett till att jag förverkligar en rad projekt som jag gått omkring och funderat på och den har pushat mig till att ta tag i mitt privatliv och forma det som jag vill ha det. Eller åtminstone börjat forma det. Återstår några bitar här och där men om vi skall vara ärlig så vill man ju inte bli klar. Man vill ju ha saker att sträva efter. Är ju det som är livet. Är ju det som är att leva. Är ju det som är att fånga dagen…

Same…
..same..
..but different…