Dagen har verkligen bjudit på höga toppar och djupa dalar där det förstnämnda lyckligtvis väger över till fördel. Vilket ju är tur. Det positiva har bjudit på slutförandet av ett av årets projekt, som jag kommer beskriva närmare i ett senare inlägg i projekt-serien, och ett oväntat samtal gällande ett erbjudande, eller kanske snarare en förfrågan, som nog kan leda lite varsomhelst. Kommer även beskriva det närmare i ett framtida inlägg. Utöver det så har jag idag brutit okänd mark då jag rest till en plats jag aldrig tidigare varit, vilket ju alltid är spännande och nytt, och jag har fått umgås med min vapendragare och tillika vän hela dagen. Hur trevligt och kul som helst!

Men det är inte därför du är här, som Glenn Killing brukade säga. Ja, eller Henrik Schyffert som brukade gestalta Killing då. Nä, tänkte faktiskt berätta om dalen istället. Det negativa med dagen. Idag är det den första födelsedagen som min nu bortgångne kusin och tillika förmodligen äldste vän skulle haft efter hans snabba frånfälle under förra hösten. Han skulle blivit 42 idag, vilket inte är någon ålder på en häst, men liks så fick han aldrig uppnå den. Det har lagt en inte så liten skugga över dagen rent allmänt men det är ju något som bara behöver accepteras framöver. Så är det ju. Betyder dock inte att det inte känns lika konstigt forfarande. För det gör det. Känns konstigt alltså. Hur än det är och var än du numera är: Grattis på födelsedagen, gamle vän!